Ansøgning til Profil Rejser

Hej! Velkommen til en lille kort projektside for Profil Rejser.

Jeg har tilladt mig, at lave lidt materiale til jer, for at vise hvad jeg kan tilbyde jer.

Hvad der kan findes på siden er:
1) 2 ét-minuts lange inspirationsvideoer, som kan bruges til sociale medier.  
2) 4 posts eller stories til f.eks. Instagram eller Facebook.
3) 2 billeder fra et udkast til et rejsekatalog.

Der er blevet taget udgangspunkt i, at I ofte tilbyder rejser til tropiske og varme steder.

På forhånd tak for jeres tid og overvejelse.

01

Tropisk Reklamefilm

Jeg fik inspiration fra jeres rejser til Maldiverne og Bali. Her har jeg taget udgangspunkt i at vise en lille kærlighedshistorie.

Min proces har været at finde og bruge klip, som kunne understøtte den fede og afslappede følelse man får når man er ude at rejse i det tropiske.

Derudover har mit arbejde hovedsageligt bestået sammensætning af video (editing) og farvelagt (color-graded) valgte klips til at give en bedre sammenhæng.
Sidst men ikke mindst har jeg lavet en smule motion-graphic i tekst og transition, for at give en bedre bevægelse i historien.

Urban Reklamefilm

I min research kunne jeg se, at I ikke promoverede jeres rejser til storbyer, særlig meget, derfor tænkte jeg at komme med et udkast til en ‘urbansk’ video.

Det har været vigtigt at holde den hurtig og ungdommelig og min tanke var, at målgruppen var de unge I tilbyder rejser til.

Ligesom i foregående video, har mit arbejde hovedsageligt bestået i sammensætning af video (editing), farvelægning (color-grading) og vise motion-graphic i tekst.

02

Social Media Posts

I de fire billeder, er jeg kommet med tre forskellige udkast til, hvordan man kunne lave social media posts.

Pointen er, at der skal være fokus på billeder, samt at de bør have en smule komik, for at fange læseren. Derudover kan det være smart, at vise mange farver.

03

Katalog

Jeg kunne se i jobopslaget, at I søgte én der havde kendskab til udvikling af kataloger og har derfor lavet et lille udkast til et rejsekatalog.

Udover coverbilledet, er der brugt egne billeder fra en personlig rejse til Bali. Derfor har jeg arbejdet i Adobe Photoshop for at give dem mere karakter og farve. Bl.a. er der “Photoshoppet” på alle skyerne i billederne, da mine egne billeder havde for meget modlys og ingen himmel.

Jeg håber, at denne side kan give en lille idé om hvad jeg kan. Hvis I har interesse i hvad jeg ellers har lavet kan det findes her: